Care sunt avantajele unui site web seo? De ce aveti nevoie de un site optimizat seo? In acest articol va explicam care sunt avantajele optimizarii seo si de ce.

Avantajele unui site web seo sunt nenumarate. Seo este un fel de limbaj pe care il intelege un motor de cautare. Cu cat site web-ul dvs este mai optimizat cu atat fiecare pagina, articol sau produs apare in primele rezultate de cautare Google sau Bing.

Cand aveti un site web de prezentare sau e-commerce, probabil va intereseaza sa obtineti mai multi clienti. Un site web este ca si o carte de vizita. Diferenta intre o carte de vizita si un site web este enorma. Pe timpuri, companiile se prezentau prin carti de vizita, azi …, o companie fara un web site este ca si o casa fara adresa. Bun, dar care sunt avantajele unui site web?

Un site web este imaginea unei companii. Printr-un site web, aveti posibilitatea sa obtineti mai multi clienti din mediul online. Datorita unui site web puteti intra in contact cu diferiti clienti si din alte tari!

Prin crearea unui site web de anvergura si optimizat seo, aveti mai multe sanse de a obtine clienti. Intre o companie fara site web si una cu site web diferenta este enorma. Mediul online inseamna recenzii, statistici, discutii, descrieri, produse, etc. Daca nu existati pe internet sau nu aveti un site web seo, pierde-ti intre 25 si 45% din succesul unei afaceri.

Si totusi, de ce un site web SEO?

Nu va ajuta cu nimic sa aveti un site web ca sa fiti in trend. Un site web inseamna foarte multe chestii. Cum ar fii: imagine, prezentare, detalii, portofoliu sau recenzii. Spre exemplu, o comapnie sau un terapeut care practica psihoterapie online este nevoit sa fie vizibil pe Google.

Google sau Bing sunt motoarele de cautare care pot indexa un site web in diferite moduri. Cu cat indexarea este pe intelesul unui robot cu atat aveti posibilitatea sa fiti in primele rezultate de cautare. In zilele noastre fiecare avem un smartphone in buzunar!

In amazonul internetului, un site web seo este o marca sau un simbol al companiei dvs. Daca tot aveti un site, de ce sa nu fie si optimizat! Optimizarea seo pentru motoarele de cautare este cheia succesului. Au disparut vremurile cand aflam de o companie sau un meseriasi de la vecini sau prieteni.