Calculeaza un pret online

Calculator de Site Web

Cat costa un site web - Site web pret - pret site web

Calculeaza cat te poate costa un site web personalizat si obtine oferta in cateva minute!

Loading...

Alege tipul de site

NOTA: Alege un serviciu pentru care doresti sa obtii un pret sau un deviz! Completeaza toate casutele urmatoare si afla cat te poate costa un site web la cheie!


Pagini de prezentare site

NOTA: Paginile unui site pot fii: Pagini de contact, cine suntem, preturi, GDPR, Cookies, Termeni si Conditii, Deviz, Servicii, etc!


Gazduire | Domeniu | Mentenanta

NOTA: Pentru un SEO bun si o viteza buna a unui site, pentru mentenanta periodica, este preferabil sa alegem noi numele domeniului cat si tipul de gazduire!


Magazin SHOP

NOTA: Un produs SEO este mai usor de gasit pe Google si atrage mai multi clienti. Acest lucru va poate mari rata de vanzare cu 300% fata de un produs non SEO!


Blog & Articole

NOTA: Un articol SEO de tip blog atrage clienti specifici unui produs sau servicii precise. Cu cat sunt mai multe articole cheie cu atat un produs sau serviciu este mai cautat!


Backlinks & Consultanta

Un backlink este un fel de nota de incredere acordata unui site de cate un utilizator. Datorita acestor backlink-uri externe, Google va indexa mai rapid site-ul dvs si ii va acorda o nota mai mare in rezultatele de cautare!


Realizare Video Youtube?

NOTA: Un video postat pe Youtube sau Facebook poate aduce potentiali clienti. Este bine sa utilizati toate avantajele media pentru un succes mai mare. Orice strategie de marketing care poate aduce un + valoare companiei dvs este necesara!


SOLICITA OFERTA DE PRET

Prin trimiterea acestui formular acceptati termeni si conditiile acestui site web si va dati consimtamantul sa prelucram datele dvs personale doar in scopul cererii dvs!
0
* Obligatoriu
Site web pret online
Cat costa un site web
Calculator site web pret
Calculator site web
Afla un pret exact online

Ce este un calculator de site web?

Un „calculator online pentru realizarea unui site web” este, în general, o unealtă sau o platformă online care te ajută să estimezi costurile implicate în crearea unui site web de prezentare sau e-commerce. Acest tip de calculator este util pentru cei care doresc să obțină o idee aproximativă a bugetului necesar pentru proiectul lor de dezvoltare web.

Astfel de calculatoare online pot include câteva caracteristici principale:

  1. Tipul de site web: Poți selecta dacă dorești un site web de prezentare simplu sau un magazin online (e-commerce).
  2. Funcționalități: Pot exista opțiuni pentru a adăuga funcționalități specifice, cum ar fi integrarea cu plata online, gestionarea produselor, blog, sistem de comentarii, etc.
  3. Design și aspect vizual: Unele calculatoare pot lua în considerare costurile asociate cu designul și aspectul vizual al site-ului.
  4. Numărul de pagini sau produse: Este posibil să poți specifica numărul estimat de pagini sau produse pe care le vei avea pe site-ul tău.
  5. Gazduire și nume de domeniu: Un calculator poate estima și costurile asociate cu gazduirea site-ului și achiziționarea unui nume de domeniu.
  6. SEO și marketing online: Unele calculatoare pot oferi estimări pentru costurile asociate cu optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și campaniile de marketing online.

Este important să ții cont că aceste calculatoare oferă doar estimări aproximative, iar costurile reale pot varia în funcție de diverse factori precum complexitatea proiectului, funcționalitățile specifice, nivelul de personalizare, experiența dezvoltatorilor etc.

De asemenea, costurile asociate întreținerii și actualizării ulterioare ale site-ului nu sunt întotdeauna incluse în aceste estimări. De cele mai multe ori, consultarea directă cu o echipă de dezvoltatori web este cea mai bună modalitate de a obține o estimare precisă pentru proiectul tău specific. Nu ezita sa ne scri!